dimecres, 11 de desembre del 2013

Verduretes d'hivern amb tempeh de cigró


Feia dies que no publicava cap recepta al bloc i avui dues... menú complet!!

A veure si us agrada.

Verduretes d'hivern amb tempeh de cigró

 Ingredients:
  • Un tall de tempeh de cigró
  • Dues cullerades de tamari (salsa de soja)
  • Una cullerada d'oli d'oliva
  • Dues carxofes
  • Un tall de fonoll
  • Un tros de carabassa
  • 100 gr. de bolets xíitake
  • 2 alls tendres
  • Un gotet de caldo vegetal (o aigua)
Preparació:
Tempeh de cigró amb tamari

En primer lloc tallarem el tempeh a daus i el posarem a macerar amb el tamari. Mentrestant posarem l'oli a la cassola i quan sigui ben calent hi anirem afegint les verduretes en aquest ordre: primer les carxofes talladetes, després la carabassa a daus petits i el fonoll en juliana ben fina, ho saltejarem un parell de minuts i hi afegirem els bolets tallats i els alls a rodanxes petites. Ho deixarem un parell de minuts més i hi afegirem el tempeh i el caldo (o l'aigua). Ho deixarem coure fins que s'evapori el líquid.





2 comentaris:

  1. Isabel, el tempeh de cigró l'has fet tu o és comprat? Com que a mi no m'agrada el tempeh de soja, m'agradaria provar aquest. Una abraçada!

    ResponElimina
  2. No l'he fet jo, no. El comercialitza "Vegetalia" i és molt interessant. De tota manera si el marines primer amb salsa de soja, gingebre, llimona... o el que et vingui de gust, i el passes per la paella amb unes gotetes d'oli... el de soja també està boníssim.

    ResponElimina