dimecres, 8 de juny del 2011

Amb el menjar no s'hi juga!

Qui diu que les nostres accions no ajuden a canviar el món? 
Recordeu l'entrada que amb el nom "Amb el menjar no s'hi juga" vaig fer el dia 24 de març? Doncs, avui he rebut un correu de "Veterinaris sense fronteres" on em diuen el següent:

Enhorabona!


La teva petició a Catalunya Caixa ha estat escoltada



Gràcies per ser una de les més de 2.000 persones que han signat la petició a Catalunya Caixa perquè deixi d'especular amb l'alimentació.

El passat divendres 27 de maig, representants de les tres organitzacions que vam llançar aquesta acció vam mantenir una reunió amb una representant de l'entitat. En aquesta reunió vam fer entrega de la carta signada per 2.000 persones que, com tu, exigiem que l'entitat deixés de comercialitzar productes com el Dipòsit 100% natural que contribueixen a l'especulació dels aliments i l'increment desmesurat del preu del menjar, un increment que, com sabem, té conseqüències nefastes per als consumidors/es de tot el planeta però que perjudica de manera especial als sectors més vulnerables de les societats empenyent-los a la fam i a la pobresa.

Gràcies a la pressió que hem exercit totes Catalunya Caixa s'ha compromès per escrit a retirar aquest dipòsit de la seva oferta comercial i a descartar la comercialització de nous productes que operin amb aliments.

L'èxit de la ciberacció ha posat de manifest la indignació de la societat davant aquest tipus de pràctiques, legitimades per l'administració pública, que afavoreixen l'increment de les persones sense accés als aliments. Per això reivindiquem:




Ja n'hi ha prou d'especular amb els aliments!

Amb el menjar NO s'hi juga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada