INGREDIENTS
- Carxofes ben tendres
- Ceba tendra
- Olives negres
- Sal
- Pebre
- Herbes aromàtiques al gust
- Oli d’oliva
- All (opcional)
- Vinagre de mòdena (opcional), o llimona
- Tamari
Netejarem les carxofes i traurem les fulles més dures, les tallarem en juliana ben fineta i les posarem en un bol, si no volem que se’ns tornin negres les ruixarem amb llimona. Tallarem la ceba tendra a rodanxes ben petites. En un recipient a part barrejarem la resta d’ingredients fins tenir-los ben emulsionats, a continuació cobrirem les carxofes i hi posarem les olives, ho remenarem tot de tant en tant i ho mantindrem com a mínim un parell d’hores abans de servir-ho.
Aquest marinat fet amb carxofes és eminentment d’hivern, ara bé, a l’estiu podem fer-lo amb carbassó, ceba i xampinyons, pastanaga... tot tallat ben primet, queda deliciós
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada